Taggar:

NORDBYGG 2022

Just nu träffar du oss på Nordbygg 2022  

Välkommen till vår monter 
Denna veckan 26-29 april är vi på plats på Stockholmsmässan och Nordens största byggmöte Nordbygg 2022. Kom gärna förbi och prata akustik med oss och kika in våra nyheter COBOGO, TIPI, PlantPanel och PlainPanel samt AMs Ribbpanel. En annan nyhet som vi gärna pratar om är den Miljödeklaration EPD som vi låtit utföra på vårt kärnmaterial EcoSund®


NYHETER
COBOGO
En vertikalhängande panel för tak tillverkade i formpressad filt av minst 55% återvunnen PET. Den förbättrar akustiken och minskar ljudutbredningen i öppna lokaler. Samtidigt som den skärmar av och skapar rum i rummet.
Mått: 372x372x5mm

PlantPanel och PlainPanel
Väggpanel i formpressad filt monteras på vägg med list, upphängning ingår. PlantPanel ingår det kruka för plats till konstgjord växt. Finns i nio olika färger. Levereras styckvis.
Mått: PlantPanel: 580x580x210mm, PlainPanel: 580x580x60mm

TIPI
En takdekoration som blickfång och hamoni med textiler och färg i taket. Med Tipi kan du skapar lekfullhet och effektfull känsla. För att användas i T24 bärverk över en ljudabsorbent.

Akustikmiljös ribbpanel
En stilren ribbpanel för vägg med akustikplatta och ribbor i fanér. Den skapar både ett visuellt och akustiskt behagligt avtryck. 


Välkommen till Akustikmiljös monter!
Kontakt
andreas@akustikmiljo.se
0346-71 48 53