Nyheter

Nyheter

Hållbarhetsredovisning 2023

Hållbarhetsredovisning 2023

Götessons Design Groups hållbarhetsredovisning för 2023 är här! Vi är stolta att presentera vår hållbarhetsredovisning som omfattar koncernbolagen Götessons, Akustikmiljö och David design och avser verksamhetsåret 2023.

Svanens Husproduktportal

Svanens Husproduktportal

2024-04-15

Akustikmiljös ljudabsorberande material EcoSund är listat i Svanens Husproduktportal. Både som RAW och med textilen Hush. Det betyder att det är godkänt att användas i Svanenmärkta byggnader. Och blir därmed valbara för alla licensinnehavare och företag som ansöker om en Svanenlicens.

GDG Loopshop.se är live!

GDG Loopshop.se är live!

2024-03-18

Nu kan vi med glädje meddela att Götessons Design Groups LOOP-shop är live. En gemensam plattform där du hittar begagnade produkter från samtliga varumärken inom koncernen. Det kan vara produkter som stått i våra utställningar, visningsexemplar som varit med på mässor eller helt nya produkter som kommit tillbaka av olika anledningar

Showroom STHLM

Showroom STHLM

2024-03-18

Ta en titt på vårt Showroom i Stockholm.

Akustikens betydelse i skolan

Akustikens betydelse i skolan

2024-03-01

Genom att förstå hur akustiken påverkar inlärningsmiljön kan skolor skapa bättre förutsättningar för eleverna att lyckas och trivas i skolan. En ljudmiljö där det är lätt att höra och förstå är avgörande för inlärning och utveckling.

AddOn Ceiling  – Aldrig mer ett tråkigt undertak.

AddOn Ceiling – Aldrig mer ett tråkigt undertak.

2024-01-02

Det klassiska T24 taket återfinns överallt i samhället. På skolor, restauranger, butiker och andra offentliga miljöer. Oftast är det en yta man inte reflekterar över, den bara finns där som en anonym inramning. Nu lanserar Akustikmiljö en produkt som kommer förändra framtiden. ADDON CEILING är ett unikt profilsystem för både nya som befintliga T-24 bärverk. Med några klick förvandlas det anonyma undertaket till en inredningsdetalj som lyfter hela rummet.

GDG förvärvar Norco Interior

GDG förvärvar Norco Interior

2024-01-02

Norco Interior är ett framgångsrikt inredningsföretag med marknad i Norden samt Central- och Östeuropa. Norco Interiors erbjudande innefattar skräddarsydda inredningar för butiker, restauranger, hotell och offentliga miljöer.

CAD-filer att ladda ned från hemsidan.

CAD-filer att ladda ned från hemsidan.

2023-12-06

För att underlätta i projekt- och planeringsstadiet för er kunder, ger vi nu möjligheten att hämta hem CAD-filer på en mängd av Akustikmiljös produkter, direkt från hemsidan. Ritningarna som finns i flera olika fil-format hittar du på respektive produktsida under nedladdningsbara filer.

Möt höstens produktnyheter. Allt från lekfullt till stilfullt.

Möt höstens produktnyheter. Allt från lekfullt till stilfullt.

2023-09-04

Ni kan vi med glädje presentera höstens nyheter. Fyra produkter som vi är övertygade kommer tillföra glädje och nytta i många lokaler och miljöer.

Välkommen till vår nya hemsida!

Välkommen till vår nya hemsida!

2023-01-31

Vi är otroligt glada att kunna välkomna dig till Akustikmiljös nya hemsida. Med ett nytt och fräscht utseende hoppas vi kunna ge er besökare och kunder en trevligare och mer lättnavigerad upplevelse.

GDG Magasinet

GDG Magasinet

2023-01-10

Lär känna Akustikmiljö och våra systerföretag I Götessons Design Group tankar och produkter i detta magasin.

Club Of Sport

Club Of Sport

2022-12-01

Välj Club of Sports om du vill ha en lyhörd partner som tar hand om hela projektet.

Building Green 2-3 Nov

Building Green 2-3 Nov

2022-11-04

Vi var på plats i Building Green 2-3 november. Kul att träffa engagerade och intresserade mässbesökare i vår monter. Det var härligt spring i både vår monter och på mässan i stort.

Orgatec 2022

Orgatec 2022

2022-10-02

Vi på Akustikmiljö tillsammans med övriga varumärken i Götessons Design Group är överväldigade av den fina respons vi möttes av efter den största satsning vi gjort mot en mässa.