Biblioteket LIVE

Biblioteket LIVE

Biblioteket Live är Södermalms senaste nöjespalats. De klassiska lokalerna i Medborgarhuset ritades av Martin Westerberg 1939

Exion Arena - Ett helhetsprojekt

Exion Arena - Ett helhetsprojekt

”Passion, excitement, action” – det är byggstenarna i Exion som nu har adderat padel till sina andra aktiviteter racing och event på den imponerande anläggningen i Värnamo.

Palladium

Palladium

Inför öppningen av nattklubben Palladium i Halmstad fick Akustikmiljö och konstnären Lars Nordin i uppdrag att ta fram ett konstverk som är gjort i ett ljudabsorberande material.

Villa Marita

Villa Marita

Australieninspirerad villa i Båstad med hav och natur som närmsta granne. "– Bara för att det är strikt och modernt behöver det inte vara kalt och tråkigt." Och Tomas Stringdahls villor är allt annat än tråkiga.

Projekt Batteriet

Projekt Batteriet

I hjärtat av Södermalm ligger den toppmoderna kontorsbyggnaden Skjutgossen 12, eller Batteriet. Det är ett kreativt nav med en färgglad entré, exklusiv konferensdel, gaming-lounge, gym och takbar med utsikt över hela Södermalm.

Drottning Silvias barnsjukhus sätter barnen i fokus.

Drottning Silvias barnsjukhus sätter barnen i fokus.

Omtanke, OM såväl patienten som familj och anhöriga, är ledstjärnan vid utformningen av nya Drottning Silvias barn- och ungdomssjukhus vid Östra sjukhuset i Göteborg.

Marienlyst Strandhotell

Marienlyst Strandhotell

Marienlyst är ett strandspa, bad- och resorthotell med 227 rum, restauranger, barer och ett pampigt casino. Den svårslagna utsikten över Öresund, med Kronborg slott i bakgrunden och Helsingborg i horisonten, följer med nästan oavsett var på hotellet man befinner sig.

Life Campus

Life Campus

LIFE Campus i Lyngby, Danmark, har som syfte att väcka barns och ungdomars intresse för naturvetenskap. Och med ett 360-graders auditorium, en upplevelsestig och vetenskapliga konstverk är det definitivt en plats att låta sig inspireras av.

Campus Albano

Campus Albano

Campus Albano är hjärtat i Vetenskapsstaden: En utbredd universitetsenklav som inkluderar Stockholms universitet, KTH, Karolinska institutet och NKS-området.

Med mosaik av 1310 ljudabsorbenter

Med mosaik av 1310 ljudabsorbenter

Arbetet med Celsius gav Byggstyrning och White utnämningen "världens främsta BIM-projekt".

En japansk hallandslänga

En japansk hallandslänga

Planerna tog fart när en lokal leverantör av äppelmust berättade de kunde frigöra en tomt i ett skogsparti vilket startade en flerårig resa.

Hur skapar jag en optimal hall

Hur skapar jag en optimal hall

När Thomas Sandström och Zlatan Ibrahimovic bestämde sig för en satsning på den nya racketsporten i Årstad visste man en sak: Ska det göras, så ska det göras ordentligt.

FENIX STHLM

FENIX STHLM

Skålen 24 i Hagastaden, en sliten industrifastighet från sjuttiotalet, genomgår nu en renovering där grundstommen är kvar, men likt fågeln reser sig tre nya våningsplan ur den gamla byggnaden och bildar FENIX STHLM – en modern kontorsfastighet som verkligen sticker ut.

Med havet som granne

Med havet som granne

AGNETA OCH JOHAN GÖTESSON HAR MAXAT utsikten från sitt hus i Frösakull, en knapp mil norr om Halmstad. Lika viktigt som utsikten mot havet och sanddynerna är husets ljudmiljö – god akustik är nämligen något Johan verkligen brinner för.

Norska TV2 nya mediahus

Norska TV2 nya mediahus

Media City i Bergen är Europas största mediacenter och huvudkontor för norska TV 2. Vi besöker den nya studion och intervjuar Kjetil Frugård som arbetat med att sy ihop mötet mellan arbetsflöden och teknik.

Aim´n Sportswear - kreativt och lekfullt

Aim´n Sportswear - kreativt och lekfullt

Tanken var att skapa en mötesplats i form av en helt ny restaurangdel och även att ta fram och synliggöra Scandinaviums långa historia.

Vi vill höra mer från dig

Vi vill höra mer från dig

Har du några funderingar eller tankar kring på våra produkter eller tjänster. Tveka inte att höra av dig. Vi uppskattar feedback som kan utveckla vår produkt till er kunder.