PRINT & STORPRINT

PRINT & STORPRINT

Till produktsidan >>

Print och Storprint

Skapa bättre akustik med ditt favoritmotiv. Inred med tavlor av hög kvalitet. Använd egna foton och illustrationer eller välj något från vår bildbank. Skapa din egen design med eget val av foton, collage eller illustrationer. Om du vill hjälper vi dig med ett motiv.

PRINT är en effektiv ljudabsorbent tillverkad av EcoSUND som består av återvunnen PET. Tavlor av PRINT jobbar effektivt med tidiga ljudreflexer på väggytor i huvudhöjd vilket fångar mänskligt tal. PRINT erbjuds med olika typer av ramar för att matcha övrig design.


Bildbyråer på nätet

Det finns många internet-baserade bildbanker med foton och illustrationer, exempelvis istockphotos.com med högkvalitativa bilder valda av Getty Images och iStock. Vi köper hem och beskär dessa för att passa era absorbenter. Tänk på att det tillkommer den royaltykostnad vid val av bild från bildbank.
 

Fotoprint

PRINT ger dig möjlighet att skapa ett helt unikt uttryck. Välj någon av våra foton/illustrationer eller låt oss guida dig till en bra bildbank på nätet. Du kan givetvis använda en egen illustration eller foto för ett mer personligt uttryck. PRINT är framtagen för att passa i rum där ljudmiljön sätts främst utan att ge avkall på estetiken.
 

Akustikmiljös egen bildbank

Behöver du inspiration eller ett urval av bilder att välja mellan så har vi en egen bildbank att välja bland utan tillkommande kostnad. Hela bildbanken hittar du här. 
Kontakta en av våra säljare för beställning och råd både vad det gäller design och naturligtvis för att skapa rätt. De kan kan också ge information kring priser för våra bilder med royalty (Nordic Art Signatures).

När det gäller bildens tekniska kvaliteter är en tumregel att man bör ha 100 bildpunkter per tum. 

Ramar

Det finns tre olika utföranden av PRINT: 

  • Med en synlig svart eller vit pulverlackad stålram.
  • Dold ram där man klär motivet runt hela absorbentens synliga sidor.
  • Rak avskuren kant med synligt kärnmaterial, (enbart upp till storlek 1200x1200mm).


Om EcoSUND

PRINT är tillverkad av vårt unika kärnmaterial EcoSUND

  • Miljövänlig: EcoSUND är tillverkad av återvunnen PET.
  • Inga emissioner: EcoSUND är helt fri från lim/bindemedel och avger därför inga farliga gaser.
  • Tål fukt: EcoSUND är inte känslig för fukt och väta och kan därför varken ruttna eller mögla.
  • Inga farliga fibrer: EcoSUND släpper inte ifrån sig fibrer som kliar eller irriterar och som kan ge upphov till allergier.

Format

PRINT tillverkas i sex standardformat men man kan även välja ett eget format. Alla absorbenter är 50 mm tjocka för god ljudabsorption. 

• 600x600x50 mm

• 1200x600x50 mm

• 1200x900x50 mm

• 1200x1200x50 mm

• 1600x1200x50 mm

• 2400x1200x50 mm


Specialformat kan göras mot förfrågan.

 

AKUSTIKMILJÖ ANGER HÄRMED att vi inte, för någon annan anledning än till originalordern, använder fotografier, bilder, illustrationer eller annat konstnärligt material till produktion av andra/fler/mer tryckt material utan tillstånd från fotograf, illustratör eller konstnär. Detta inkluderar inte material köpt från bilddatabaser såsom iStock eller liknande, som får användas igen. Kunder tar fullt ansvar för att följa copyright-lagar genom att köpa eller motta rättigheter att använda bilder, illustrationer eller annat material när de beställer print från Akustikmiljö. För frågor, vänligen kontakta info@akustikmiljo.se

NORDIC ART SIGNATURE SERIES PRINTS

I samarbete med Götessons lanserar Akustikmiljö ett antal konstnärer som är utvalda att ingå i Nordic Art Signature Series. Verken kommer i en begränsad och numrerad upplaga för ökad exklusivitet och levereras tryckta och inramade på ljudabsorberande tavlor från Götessons eller Akustikmiljö. Format är beroende på konstverkets utformning. Konstnärernas verk trycks på PRINT från Akustikmiljö eller SCREENIT A30 från Götessons. Trycket håller mycket hög kvalitet och tavlorna kan fås i en mängd olika storlekar och med olika typer av ram.

Konstnärer

Medverkande konstnärer i Nordic Art Signature Series:

Pamelas starka känsla för konst och uttryck återfinns i hennes konstfoto vilket gör bilderna mycket älskvärda. 
Mer om Pamela >>
 

Pamela_Hanné_4.jpg Pamela_Hanné_3.jpg Pamela_Hanné_2.jpg Pamela_Hanné_1.jpg

Vadstenabaserade konstnären Mattias Lijeqvist utforskar mötet mellan natur och konst. Sedan några år tillbaka inritkar sig han på konstfotografier med naturmotiv med en 3D-illusion. 
Läs mer om Mattias >>

Mattias_Liljeqvist_1.jpgMattias_Liljeqvist_2.jpgMattias_Liljeqvist_3.jpgMattias_Liljeqvist_4.jpgMattias_Liljeqvist_5.jpgMattias_Liljeqvist_6.jpg

Emil Olsson är en autodidakt konstnär som skapar modern konst genom mixed media. Det viktigaste i hans målningar är ansikten.

Emil_Olsson_1.jpg Emil_Olsson_2.jpg Emil_Olsson_3.jpg Emil_Olsson_4.jpg
 

Lars Nordin lär ha världens största samling av originalbilder av Greta Garbo. Han har skapat ett 100-tal abstrakta målningar utifrån sitt bildarkiv.

Läs mer om Lars >>

Lars_Nordin_1.jpg Lars_Nordin_2.jpg Lars_Nordin_3.jpg Lars_Nordin_4.jpg

Niklas var den officiella konstnären vid jungfrufärden med Ostindiefararen Götheborg under dess segling från Sverige till Kina. Hans kärlek till havet speglar sig i det måleri han brinner för.
Läs mer om Niklas >>

Niklas_Amundson_1.jpg Niklas_Amundson_2.jpg Niklas_Amundson_3.jpg

En ung samtida göteborgskolorist! Viktorias konst uppkommer ur skönhetens starka attraktionskraft, jordens och naturens skönhet. Viktoria målar i akryl och olja.

Läs mer om Viktoria >>

Viktoria_Hallenius_1.jpg Viktoria_Hallenius_2.jpg Viktoria_Hallenius_3.jpg Viktoria_Hallenius_4.jpg

Soul Image är konstnärsduon som skapar en poetiskt, drömlik och stämningsfull fotokonst.
Läs mer om Soul Image >>

Soul_Image_1.jpg Soul_Image_2.jpg Soul_Image_3.jpg

Jeanette von Kustos är en konstnär född i Göteborg som tillbringar långa perioder i Provence och på Mallorca. Jeanette målar i akryl/olja abstrakta motiv med framträdande ansikten, ögon och kroppar.

j_kustos_1.jpg j_kustos_2.jpg j_kustos_3.jpg j_kustos_4.jpg j_kustos_4.jpg j_kustos_5.jpg

Läs mer om Jeanette >>

En akvarellmästare med båda fötterna i Borås. Calles akvarellteknik baserar sig främst på torrt–på–torrt eller torrt–på–vått för att få bättre kontroll på detaljerna.
Carl_Posse_01.jpg Carl_Posse_02.jpg Carl_Posse_03.jpg Carl_Posse_05.jpg 

Läs mer om Carl >>

 Gökhan är en hängiven målare av figurativ konst. Stilen är unik och distinkt vilket gör hans konst enkelt identifierbar. Allt överflödigt städas bort och färger skruvas upp.

Gökhan_Tanatar_01.jpg Gökhan_Tanatar_02.jpgGökhan_Tanatar_03.jpg

Läs mer om Gökhan >>

 

Framca-photography_img1_tn.jpgFramca-photography_img10_tn.jpgFramca-photography_img11_tn.jpgFramca-photography_img12_tn.jpgFramca-photography_img2_tn.jpgFramca-photography_img3_tn.jpgFramca-photography_img4_tn.jpg

Personen bakom Framca Photography är Marie Carlsson Ramirez. En naturälskare med fotografering som stort intresse, som under åren har utvecklats till en livsstil och passion.   

Marie är född och uppvuxen i norra Sverige som med sina fjäll, barrskogar, sjöar, hav och skärgårdar erbjuder en stor del vacker natur och hisnande landskapsvyer.

1996 flyttade hon till södra Sverige och även där finns det många vackra vyer fast i en annan skepnad. Här präglas landskapet av lövskog, slätter, åsar, sjöar och hav. Och inte minst, milslånga stränder med silkesmjuk sand.

Den stora kontrasten mellan norra och södra Sverige är unik och att ha med sig båda delarna är något som präglat Maries i hennes konst att fotografera.

 - Jag har ett öppet sinne och en nyfikenhet som öppnar vägar till fantastiska scener och motiv säger Marie. Att fånga dessa vackra motiv på bild är en otroligt härlig känsla, speciellt när bilden överträffar verkligheten fortsätter hon.

Maries drivkraft är att sprida glädje och kärlek med sina bilder. Att betraktaren ska finna drömmar, längtan och samhörighet i motiven.

https://www.framcaphotography.com/