Vi är Akustikmiljö

Vi är Akustikmiljö

Ett snyggare ljud

Ett snyggare ljud

Sedan 1996 har vi levererat akustiklösningar till alla typer av miljöer. Allt från stora idrottsarenor som Scandinavium till den lilla mysiga musikstudion. Tillsammans med arkitekter, inredare och byggare skapar vi kreativa lokaler med bättre ljud. Eller ett snyggare ljud som vi kallar det. 

Vi finns i Falkenberg, med kontor och produktion under samma tak. Den lokala närvaron har sedan start varit naturlig och stark. Och det är viktigt för oss att fortsätta vara det, trots att vår marknad har utvidgats till områden runt om i Europa.

 

Miljö i fokus på flera plan

Miljö i fokus på flera plan

Hållbarhet är ett brett begrepp. För de flesta handlar det om miljön runt omkring oss, vår planet och natur. För oss på Akustikmiljö är just tillståndet för vår planet en viktigt orsak till att vi arbetar mot en hållbar verksamhet. Men hållbarhet för oss är också större än så. Vår verksamhet handlar om att skapa bättre och mer hållbara arbetsmiljöer för våra kunder och anställda, där människor ska kunna må och prestera bra under en lång tid. Ljudabsorbenter för väggar, tak och snygga gardiner och mattor tillverkade med vårt egenutvecklade EcoSUND® ljudabsorberande material försöker vi göra vår del. 

Den enkla leverantören

Den enkla leverantören

På Akustikmiljö finns en lång tradition av att vara lösningsorienterad – allt ska vara möjligt! Vi sätter en heder i att alltid komma med bra förslag som tar hänsyn till de olika utmaningar som finns i alla projekt. ”Special” är därmed snarare en regel än ett undantag för oss.

Vårt 3D-erbjudande

Vårt 3D-erbjudande

Som kund hos oss får du tillgång till vårat projekt sälj supportteam som ritar upp dina miljöer i 3D med möbler och inredning ur vår stora verktygslåda av väldesignade premiumprodukter.

En del av Götessons Design Group

En del av Götessons Design Group

Sedan 2015 är vi en del av Götessons Design Group vars framgångar bygger på att förstå människors behov innan människorna själva. Tillsammans skapar vi möbler, miljöer och produkter som förenar skönhet, ergonomi och hållbarhet. Alltid för att människor ska må bra och växa. I offentlig och privat miljö. Idag och imorgon.

I moderbolaget ingår; förutom Akustikmiljö, Götessons Industri AB, David design AB, GSIGN, FROM: och Scan Sørlie AS