Vi summerar ett spännande år!
2023-06-19

Vi summerar ett spännande år!

Precis som varje år, vid den här tiden står man där, lätt förvånad över att semestern väntar runt knuten. Kanske har du redan påbörjat din? Fast när vi tittar tillbaka på året som gått sedan förra sommaren kan vi nog alla se att mycket har hunnits med. Likaså för oss på Akustikmiljö. 

En av de största händelserna under året får ändå påstås vara att vi är med en helt ny hemsida, akustikmiljo.se som du och vi kommer ha nytta av under lång tid framöver. En hemsida som ger ett viktigt stöd i den tidiga fasen av köp- och projektprocessen där du bland annat kan skapa favoritlistor samt hitta fakta och inspiration kring våra akustikprodukter.

I produktionen har vi skaffat oss en helt ny produktionslina som hjälper oss att öka kapaciteten och korta leveranstiderna.
Nya produkter under året är de vertikalhängda rumsavdelarna Pendula och Divido.  Pendula kan ses som en uppdatering till Effekt som därmed utgår. Fås i 50mm tjock EcoSUND® och finns i olika storlekar utförande. Medans Divido är en tvådelad vertikalhängd rumsavdelare i pressad 8mm tjock filt. Finns i olika storlekar och mönster.  Vi har även en ny kulör, Grå, på våra metallramar till de redan befintliga kulörerna svart och vit. Dessutom levereras de nu i en mattare glans mot tidigare ramar. Vilket skapar en modernare känsla. Väldigt fin!

Under året har du kunnat träffa oss på en mängd mässor och kundevent runt om i Sverige, där i bland Stockholm Furniture Fair. Även internationellt har vi sträckt oss. Som ett exempel var vi i oktober i Tyskland, Köln på den stora mässan Orgatec. Där visade vi upp våra produkter tillsammans med våra systerföretag i Götessons Design Group.

Nu laddar vi för ett nytt motiverande år, där vi redan nu vet att de ligger spännande saker i pipen.
Men först vill vi önska dig en riktigt härlig sommar!


 

Sommartider

Under veckorna 29-30 har vi stängt på kontoret och i produktionen. Kundtjänst bemannas av våra kollegor på Götessons som kommer att göra allt för att hjälpa dig.

Götessons kontor har under dessa veckor bemannat/telefontider kl 8.00-15.00. 

Kontakt Götessons