Taggar:

Nya styrelsemedlemmen Isabelle Sjövall brinner för Neurodesign

  • Isabelle Sjövall
    Isabelle Sjövall
  • Läkaren Katarina Gospic och inredningsdesignern Isabelle Sjövall är författare till boken Neurodesign.
    Läkaren Katarina Gospic och inredningsdesignern Isabelle Sjövall är författare till boken Neurodesign.

Götessons Industri och Akustikmiljö tillförs kompetens med nya styrelseledamoten Isabelle Sjövall. Isabelle Sjövall är utbildad vid Handelshögskolan i Stockholm samt L’accademia Italiana i Florens, Italien. Isabelle har tio års erfarenhet av inredningsdesign med projekt inom arkitektur, design och avancerade ombyggnader.

– Rekryteringen av Isabelle kommer tillföra bolaget en vitamininjektion, bland annat i form hennes särskilda kunskap inom mötet mellan hjärnforskning och inredningsdesign, säger Emil Johansson, vd på Götessons.

Isabelle Sjövall är vd och ägare av inredningsdesignbyrån Stargo vars specialitet är koncepdesign samt fastighetsoptimering för exklusiva objekt. – Jag får allt fler förfrågningar från offentliga uppdragsgivare och kommersiella aktörer där man eftersöker särskilda effekter vilka kan uppnås genom kunskap om hur den mänskliga hjärnan fungerar, något jag kallar Neurodesign. Detta tror jag kommer att bli mitt viktigaste verktyg i styrelsearbetet på Götessons. Jag vill verka för att öka kundnyttan med Götessons produkter än mer, berättar Isabelle Sjövall.

Om Neurodesign

Hjärnan är människans viktigaste organ. Den formar tankar, frammanar känslor och kontrollerar kroppsfunktioner, kort sagt är den helt avgörande för hur du mår och presterar. Design av vår arbetsmiljö är därför viktig för vårt välmående och produktivitet. – De flesta kan instinktivt förstå att växter eller färgsättning på kontor har betydelse för arbetsinsatsen. Men det är inte lika enkelt att göra kopplingen att ett lågt i tak på kontoret gör det lättare att fokusera på detaljer, säger Isabelle.

Om boken

Inredningsdesignern Isabelle Sjövall och läkaren Katarina Gospic är författare till boken Neurodesign – en spännande inspirationsbok där hjärna, kropp och biologi möter inredning, arkitektur och design. Fusionen mellan dessa ämnesområden ger dig verktyg för att inreda både hem och kontor på ett sätt som optimerar hälsa, prestation och välmående.