Taggar:

Akustikmiljö & Götessons växer med fler produkter och medarbetare

  • CityFastigheter i Halmstad har fått StorPrint med motiv av deras byggnader. Ett smart sätt att förena akustik, inredning samtidigt som de berättar om sin verksamhet.
    CityFastigheter i Halmstad har fått StorPrint med motiv av deras byggnader. Ett smart sätt att förena akustik, inredning samtidigt som de berättar om sin verksamhet.
  • Vänster: Principen bakom tekniken med storprint på platsbyggd ram som fungerar även på mindre storlekar.  Höger: Johan Götesson framför storprint på Halmstad Golfarena.
    Vänster: Principen bakom tekniken med storprint på platsbyggd ram som fungerar även på mindre storlekar. Höger: Johan Götesson framför storprint på Halmstad Golfarena.
  • Säg hej till Victor Bernvid, ny säljare på Akustikmiljö.
    Säg hej till Victor Bernvid, ny säljare på Akustikmiljö.

Koncernen Akustikmiljö & Götessons växer så det knakar – både omsättningsmässigt och när det gäller antalet medarbetare. Totalt är det åtta nya ansikten som tillkommit bara under våren 2017. Vi ligger inte heller på latsidan när det gäller projekt, nya spännande lösningar och produkter.

Akustikmiljö löser en helhet inom rumsakustik

Ett annat område som också är nytt är att Akustikmiljö kan leverera kompletta gardinlösningar som ett komplement för att skapa en helhet inom rumsakustik. Kontakta någon av oss så berättar vi mer om hur vi kan ta fram en helhetslösning för ditt projekt.

Storprint med längder upp till 50 meter

Ett nytt sätt att producera storprint som kom till under våren monteras nu varje vecka av Akustikmiljö. Storprint kan levereras i storleken 3 x 50 meter utan skarv i ett stycke, något som flera inredningsarkitekter efterfrågat. Den stora fördelen är att om vill byta bilden i framtiden, så behövs endast nytt printat tyg köpas in. Aluminiumram och Ecosund ljudabsorbenter sitter kvar.