Portfolio

VI HAR ALLTID VARIT ENGAGERADE I ATT UTVECKLA och förnya akustikbranschen och är i dagsläget en av de ledande aktörerna på marknaden när det gäller att ta fram produkter och nya sätt att skapa akustiska förbättringar i vardagen. Ett exempel är stolen till höger som har en ljudabsorberande funktion i stolssitsen!

I portfolion nedan kan du se några av de projekt vi varit engagerade och drivande i. Du kan också läsa längre reportage om referensprojekt här.

 

Relaterat

  •  

Skolor

Skolmiljön är ställer höga krav på akustiska lösningar genom att att det är så många olika behov att ta hänsyn till. Akustikmiljö har flera olika speciallösningar för skolan vilket gör...

Fotoprint & grafik

Fotoprint på ljudabsorbenten ger möjlighet till ett unikt uttryck. Tekniken lämpar sig för alla typer av bilder – fotografi, grafiska mönster, logotyper, et cetera.

  •  

Konstprojekt

I mötet mellan konst, arkitektur och inredning kan akustiska lösningar tillföra en extra dimension. På Akustikmiljö är vi kända för kunna leverera unika, specialanpassade lösningar vilket...

Vägglösningar

Vi uppskattar att arbeta tillsammans med inredare och arkitekter och skapa vackra lokaler med god akustik. Akustikmiljö har tagit fram en lång rad produkter som gör att man idag inte behöver...

Avskiljare och skärmar

Att skapa "rum i rummet" är något vi på Akustikmiljö arbetar mycket med. I alla projekt eftersträvar vi lösningar som fungerar praktiskt, visuellt och akustiskt.

Takprojekt

Vi menar att akustiklösningar för tak behandlas styvmoderligt  Något som är onödigt när det finns så många spännande saker man kan göra.