Så jobbar vi

Mycket har hänt sedan starten 1996. Idag har vi en av Europas modernaste maskinparker i sitt slag och erfarenhet inom akustik som sträcker sig över flera decennier. Vår egen utvecklingsavdelning jobbar ständigt med att ta fram nya och bättre produkter för ljuddämpning. Vi tillverkar ett stort sortiment av standardprodukter men lika mycket produktionstid ägnar vi åt specialuppdrag där vi tillverkar produkterna efter era önskemål. Det kan vara allt från ett speciellt ytskikt eller fotoprint, till figurskurna absorbenter.

ARKITEKTER

Full frihet i färg och form
Vi ger dig som arkitekt en möjlighet att skapa helt anpassade akustikklösningar. Eftersom vi själva tillverkar ljudabsorbenterna har du full frihet vad gäller färg och form. Många års samarbete med arkitekter har gett oss en djup förståelse för vad som krävs och hur arkitekter arbetar. Läs mer

INREDARE

Vi ser absorbenter som en del av inredningen
Som inredare har du full frihet att välja utformning på de ljudabsorbenter som vi levererar. Vi kan anpassa både färg och form, eller laminera dem i samma tyg som andra inredningsdetaljer. Som experter på akustik hjälper vi dig genom hela processen så att absorbenterna fungerar på bästa sätt. 
Läs mer

FASTIGHETSFÖRVALTARE

Trygg lösning med garanti
Sedan starten 1996 har Akustikmiljö hjälpt fastighetsförvaltare med absorbenter, ljudmätningar och helhetslösningar. Alltid med garanti på resultatet, vilket är en trygghet för dig som fastighetsförvaltare. Med åren har vi byggt upp en bred kunskap och ett väl utvecklat kontaktnät av erfarna samarbetspartners som få i branschen kan mäta sig med.
Läs mer

.

STUDIOTEKNIKER

Rätt absorbenter för en perfekt ljudupplevelse
Akustikmiljö har sedan starten 1996 jobbat med fler studios än någon annan leverantör på den svenska marknaden. Flera av de mest välrenommerade musikstudiorna i Norden har våra ljudabsorbenter i sina lokaler. Så även stora radio- och tv-studios i Norden. Internationellt har vi i samarbete med SMT AB levererat ett flertal studios, lyssnings- och biorum runt om i världen. 
Läs mer