Akustikmiljö söker en driven och målinriktad projektsäljare till Stockholmsområdet

 • Ett välvt ribbtak med ljudabsorbenter och belysning gav Hotel Tylösand en behaglig restaurangmiljö.
  Ett välvt ribbtak med ljudabsorbenter och belysning gav Hotel Tylösand en behaglig restaurangmiljö.
 • Akustikmiljö PRINT är en effektiv och vacker ljudabsorbent.
  Akustikmiljö PRINT är en effektiv och vacker ljudabsorbent.
 • Här PRINT i mötesrum
  Här PRINT i mötesrum
 • 18m långa ljudabsorbenter med PRINT sätter prägel på Scandinavium.
  18m långa ljudabsorbenter med PRINT sätter prägel på Scandinavium.

Akustikmiljö lägger hela ljudpusslet

Efter mer än 20 år i branschen har Akustikmiljö samlat på sig en ansenlig mängd erfarenhet. Det blir tydligt när säljchef Andreas Hultfeldt, kreativ chef Johan Götesson, platschef Patric...

Nu vill vi stärka vårt säljteam med fokus på Storstockholm och Mälardalen. Akustikmiljö söker dig som är framåt och med ett hjärta som klappar extra för ljud. Som anställd hos oss har du både goda utvecklingsmöjligheter och en varierande vardag. 

Om oss 

Akustikmiljö i Falkenberg AB har mer än 30 års erfarenhet av akustiska produkter och lösningar. Vi producerar, monterar och designar innovativa akustiklösningar för alla typer av lokaler. Tillsammans är vi ett kompetent team som täcker alla områden från kunskap, egen produktion och platsbesök, vilket gör att vi kan leverera en komplett lösning på akustiska problem. Akustikmiljös huvudkontor ligger i Falkenberg. Akustikmiljö förvärvades 2015 av Götessons Industri med säte i Ulricehamn.

Vi söker en Projektsäljare till Akustikmiljö

Vi söker dig som är driven och målinriktad. Du kommer ansvara för försäljning och rådgivning av Akustikmiljös produkter och helhetslösningar. Är du en stark relationsbyggare som vill vara med och bidra till Akustikmiljö framgångar. Då kan denna tjänst vara någonting för dig. Du kommer att sälja våra produkter och lösningar till byggsektor, offentlig miljö och företag. Distriktet kommer vara Mälardalen och Norrland och du kommer att utgå från hemmakontor. Du kommer också finnas på plats vissa dagar i månaden i vårt showroom i Stockholm där vi sitter tillsammans med Götessons Industri.

Vad kan vi erbjuda dig?

Vi erbjuder dig att arbeta på ett flexibelt och personligt bolag som har starka ägare i ryggen. Vi har en härlig kultur och ett öppet arbetsklimat. Vi har en passion för våra kunder och vi utmanar marknaden. Vi har en hög nöjdhet bland våra anställda och glada medarbetare ger nöjda kunder. Du får möjligheten att arbeta med kollegor som besitter mycket kompetens och erfarenhet ifrån branschen. Du rapporterar till säljchef på Akustikmiljö.

Vad innebär jobbet som Projektsäljare på Akustikmiljö?

Säljkåren drivs framåt enligt Akustikmiljös affärsstrategi; Engagemang, Kompetens & Affärsmannaskap. I den här rollen kommer du att arbeta i ett härligt säljteam som idag består av sex personer, du blir den sjunde i teamet. Rollen består även av daglig kontakt samt besök hos både befintliga och nya kunder. Tjänsten kräver mycket god produktkunskap för att hålla hög service till våra kunder, detta är något du lär dig hos oss.

Erbjudandet består av hela Akustikmiljös tjänsteportfölj med kommunikationstjänster i framkant. För att kunna erbjuda våra kunder de bästa lösningarna jobbar du tätt ihop med flera av våra andra avdelningar. Du kommer att ingå i ett team med fantastiska medarbetare som brinner för att göra affärer.

Vi ser gärna att du har någon sorts erfarenhet av byggbranschen då din huvudmålgrupp är; fastighetsförvaltning, bygg, undertaksleverantörer samt byggvaruhandel.

Arbetsuppgifter:

 • Säljmöten
 • Deltaga på mässor och planera inför dessa
 • Jobba efter tydligt uppsatt budget och mål för distriktet
 • Nykunds- såväl som befintlig relationsskapande
 • Rekommendera företagets produkter och lösningar till kund
 • Planera och göra plan för aktiviteter i showroom
 • Produktutbildning med återförsäljare
 • Projektmöten
 • Rådgivare gentemot arkitekter

Vem söker vi?

Som person är du inte bara utåtriktad, noggrann samt positiv – vi ser också att du har känsla för kundrelationer och att din målsättning är att vara en driven säljare med sikte på byggbranschen. Du motiveras av möjligheten att utvecklas och möjligheten att få jobba med de bästa i branschen. Som person är du lösningsorienterad och du har förmågan att skapa förtroende hos våra kunder. För att komma in i rollen så snabbt som möjligt ser vi att du har erfarenhet av att arbeta med försäljning av liknande tjänster i liknande bransch. Du har ett starkt kundfokus och du brinner för långsiktiga affärsrelationer. Som person trivs du att arbeta i en bransch som befinner sig i ständig förändring.

Krav:

 • Gymnasial utbildning
 • Tidigare säljerfarenhet
 • Körkort
 • Goda kunskaper i Office-paketet
 • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift

Det är meriterande om du har erfarenhet av:

 • Projektledning
 • God akustikkännedom samt entreprenad
 • Eftergymnasial utbildning inom bygg/ingenjör samt har arbetat i Pyramid Business Studio

Om tjänsten

Start: Så snart som möjligt.
Omfattning: 100%
Område: Mälardalen och Norrland
Förmåner: Bonus, Bil, Dator och Telefon
Urval: Sker löpande

Sista ansökningsdag 20/10/30

Välkommen att söka tjänsten på jobs@akustikmiljo.se!

För mer information om tjänsten kan du kontakta:

Jennie Flysjö
jennie.f@gotessons.se
tel. 0321-68 77 28

Akustik 11

Läs mer om hur vi jobbar i vår kundtidning