Akustikmiljö söker driven produktsäljare till Västsverige

Akustikmiljö lägger hela ljudpusslet

Efter mer än 20 år i branschen har Akustikmiljö samlat på sig en ansenlig mängd erfarenhet. Det blir tydligt när säljchef Andreas Hultfeldt, kreativ chef Johan Götesson, platschef Patric...

Nu vill vi stärka vårt säljteam med en ny kollega. Akustikmiljö i Falkenberg AB söker dig som är framåt och har en vilja att lyckas i ditt arbete. Som anställd hos oss har du både goda utvecklingsmöjligheter samt ett varierat arbete. 

Om oss 

Akustikmiljö utvecklar och tillverkar estetiska produkter såsom ljudabsorbenter med dokumenterad akustisk effekt. 

Akustikmiljö har mer än 30 års erfarenhet av akustiska produkter och lösningar. Tillsammans är vi ett kompetent team som täcker alla områden från kunskap, egen produktion och platsbesök – vilket för att vi kan leverera en komplett lösning till kundens akustiska situation. Tack vare att vi arbetat tillsammans med några av landets mest respekterade och välrenommerade akustiker, har vi en kompetens som är svår att slå.  

Dina arbetsuppgifter 

Säljkåren drivs framåt enligt Akustikmiljös affärsstrategi; Engagemang, Kompetens och Affärsmannaskap. Att vara säljare hos oss ställer stora krav på social kompetens då detta innebär ständiga kontakter med hela verksamheten. Säljfunktionen består även av daglig kontakt samt besök hos både befintliga och nya kunder. Tjänsten ställer krav på god produktkunskap för att hålla hög service mot våra kunder. Vi ser gärna att du har någon sorts erfarenhet av byggbranschen då din huvudmålgrupp är; fastighetsförvaltning, bygg, undertaksleverantörer samt byggvaruhandel. 

Ansvarsområden

 • Säljmöten 
 • Mässpersonal 
 • Jobba efter tydligt uppsatt budget och mål för distriktet 
 • Rekommendera företagets produkter och lösningar till kund 
 • Produktutbildning
 • Rådgivare gentemot arkitekter

Din profil 

Som person är du inte bara utåtriktad, noggrann samt positiv – vi ser också att du har känsla för kundrelationer och att din målsättning är att vara en driven säljare med sikte på byggbranschen.  Vi söker dig som är framåt och har en vilja att lyckas, har en positiv inställning, gillar utmaningar samt ett glatt och seriöst framträdande. Vi tror att du har sinne för humor då vi är ett livligt och glatt gäng som arbetar på Akustikmiljö.  

Krav

 • Gymnasial utbildning 
 • Tidigare säljerfarenhet 
 • Körkort 
 • Goda kunskaper i Office-paketet. 
 • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift. 

Det är meriterande om du har erfarenhet av projektledning, erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, eftergymnasial utbildning inom bygg/ingenjör samt har arbetat i Pyramid Business Studio. 

Mer info

För mer information om tjänsten kan du kontakta Jennie Flysjö
jennie.f@gotessons.se, tel. 0321-68 77 28.

Sista ansökningsdag 190301, vänta inte med din ansökan! Välkommen att söka tjänsten på jobs@akustikmiljo.se

Akustik 11

Läs mer om hur vi jobbar i vår kundtidning