Vi söker projektsäljare till Västsverige

Nu vill vi stärka vårt säljteam med en ny kollega. Akustikmiljö i Falkenberg AB söker dig som är framåt och har en vilja att lyckas i ditt arbete. Som anställd hos oss har du både goda utvecklingsmöjligheter samt ett varierat arbete.

Om oss

Akustikmiljö utvecklar och tillverkar estetiska produkter såsom absorbenter med dokumenterad akustisk effekt.

Akustikmiljö har mer än 30 års erfarenhet av akustiska produkter och lösningar. Tillsammans är vi ett kompetent team som täcker alla områden från kunskap, egen produktion och platsbesök – vilket för att vi kan leverera en komplett lösning till kundens akustiska situation. Tack vare att vi arbetat tillsammans med några av landets med respekterade och välrenommerade akustiker, har vi en kompetens som är svår att slå.

Dina arbetsuppgifter

Säljkåren drivs framåt enligt Akustikmiljös affärsstrategi; Engagemang, Kompetens & Affärsmannaskap. Att vara säljare hos oss ställer stora krav på social kompetens då detta innebär ständiga kontakter med hela verksamheten. Säljfunktionen består även av daglig kontakt samt besök hos både befintliga och nya kunder. Tjänsten ställer krav på god produktkunskap för att hålla hög service mot våra kunder. Vi ser gärna att du har någon sorts erfarenhet av byggbranschen då din huvudmålgrupp är; fastighetsförvaltning, bygg, undertaksleverantörer samt byggvaruhandel.

Ansvarsområden:

  • Säljmöten
  • Mässpersonal
  • Jobba efter tydligt uppsatt budget och mål för distriktet
  • Rekommendera företagets produkter och lösningar till kund
  • Produktutbildning.

Din profil

Som person är du inte bara utåtriktad, noggrann samt positiv – vi ser också att du har känsla för kundrelationer och att din målsättning är att vara en driven säljare med sikte på byggbranschen. Vi söker dig som är framåt och har en vilja ha att lyckas, har en positiv inställning, gillar utmaningar samt ett glatt och seriöst framträdande. Vi tror att du har sinne för humor då vi är ett livligt och glatt gäng som arbetar på Akustikmiljö.

Krav:

  • Gymnasial utbildning
  • Tidigare säljerfarenhet
  • Körkort
  • Goda kunskaper i Office-paketet.
  • Goda kunskaper i engelska, tal och skrift.

Det är meriterande om du har erfarenhet av projektledning, erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, Eftergymnasial utbildning inom bygg/ingenjör samt har arbetat i Pyramid Business Studio.

Denna rekrytering sköts av OnePartnerGroup. För mer information om tjänsten kan du kontakta Pauline Pettersson, rekryteringskonsult tel. 033-430 02 05. Vi tar endast emot ansökningar via onepartnergroup.se. Sista ansökningsdag är 23 mars. Vänta inte med din ansökan!

Sök jobbet här