Är du vår nya innesäljare?

På Akustikmiljö och Götessons har vi kul samtidigt som vi hjälper våra kunder med bättre fungerande lokaler.
På Akustikmiljö och Götessons har vi kul samtidigt som vi hjälper våra kunder med bättre fungerande lokaler.

Akustikmiljö lägger hela ljudpusslet

Efter mer än 20 år i branschen har Akustikmiljö samlat på sig en ansenlig mängd erfarenhet. Det blir tydligt när säljchef Andreas Hultfeldt, kreativ chef Johan Götesson, platschef Patric...

Akustikmiljö i Falkenberg söker dig som är framåt och har en vilja att lyckas i ditt arbete. Som anställd hos oss har du både goda utvecklingsmöjligheter samt ett varierat arbete.

Om oss

Akustikmiljö utvecklar och tillverkar estetiska produkter såsom absorbenter med dokumenterad akustisk effekt. Akustikmiljö har mer än 30 års erfarenhet av akustiska produkter och lösningar. Tillsammans är vi ett kompetent team som täcker alla områden från kunskap, egen produktion och platsbesök – vilket för att vi kan leverera en komplett lösning till kundens akustiska situation. Tack vare att vi arbetat tillsammans med några av landets mer respekterade och välrenommerade akustiker, har vi en kompetens som är svår att slå.

Tjänsten

Tjänsten kräver att du kan tala och skriva flytande svenska. Du skall även kunna kommunicera på engelska då vi arbetar med hela Europa. Du kommer arbeta som en drivande innesäljare mot våra kunder i Sverige. Vi ser det som meriterande om du har koll på ritningar, jobbat i Photoshop samt har erfarenhet av ritningsprogram.

Gruppen drivs framåt enligt Akustikmiljös affärsstrategi: engagemang, kompetens & affärsmannaskap. Att vara innesäljare hos oss ställer stora krav på social kompetens då detta innebär ständiga kontakter med hela verksamheten. Säljfunktionen består av support till utesäljarna samt mycket kundkontakter som ringer alternativt mailar till oss för support samt orderläggning.

Tjänsten kräver mycket produktkunskap för att hålla hög service till våra kunder. Som person är du utåtriktad, noggrann samt positiv.

Ansvarsområden

 • Löpande orderhantering
 • Fakturering
 • Frakthantering
 • Rekommendera företagets lösningar till kund
 • Returhantering

Erfarenhet och kvalifikationer

 • Gymnasial utbildning är ett krav
 • Flytande svenska, goda kunskaper i engelska
 • Tidigare säljerfarenhet är ett krav
 • Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är meriterande
 • Det är meriterande men inget krav om du har erfarenhet av frakthantering
 • Erfarenhet av Pyramid business studio är meriterande
 • Goda kunskaper i officepaketet är ett krav

Person

Vi söker dig som är framåt och har en vilja att lyckas, har positiv inställning, gillar utmaningar samt har ett glatt och seriöst framträdande. Vi tror också att du har sinne för humor då vi är ett glatt och positivt gäng som jobbar på Akustikmiljö.

Sök jobbet här

Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag! Vi ser helst ansökan via e-post till jobs@akustikmiljo.se (Skriv "Innesäljare" i ämnesraden). Välkommen med din ansökan!